Bloembollen - Ook met contractteelt!

Wilt u tulpenbollen of hyacinten telen, maar heeft u geen geschikte grond? HG de With BV kan de bloembollen voor u telen via contractteelt. In Flevoland is perfecte grond voor de bloembollenteelt. U levert plantgoed van goede kwaliteit en wij zorgen voor de teelt. Wij zijn sterk in de teelt van deze soorten: Verandi, Lobke, Time Out, Denmark, Strong Gold, Strong Fire, Roeska, Replay en Pink Ardour. Ook verzorgen we de contractteelt van hyacinten. Welke soorten mogen we voor u op contract telen?

 

Contractteelt in het kort:

  • U levert plantgoed, HG de With BV verzorgt de teelt
  • Uitstekende teeltgrond in Flevoland
  • Licenties voor Verandi, Lobke, Time Out, Denmark, Strong Gold, Strong Fire, Roeska, Replay en Pink Ardour
  • Contractteelt van hyacinten mogelijk
  • HG de With kan ook de verwerking uitvoeren

 

Ontzorgen bij de verwerking van tulpenbollen

Bij contractteelt nemen we u veel werk uit handen, zoals het planten van de bloembollen, het selecteren, gewasbescherming en koppen. 
Wij zijn sinds 2023 deelnemer in het project De Groene Tulp om te komen tot een duurzame, emissiearme teelt van tulpen van uitstekende kwaliteit. Het project is een initiatief van Wageningen University & Research en proefboerderij Vertify in Zwaagdijk. Lees hier meer.

Na de oogst kunnen we de bollen direct aan u terugleveren. Indien gewenst, kan HG de With u ook verder ontzorgen met de verwerking, zoals met het bollenpellen, sorteren en aanleveren in de gewenste fusten. Laat ons weten welke taken u binnen de contractteelt wilt uitbesteden aan HG de With BV en wij voeren ze graag voor u uit. Neem gerust contact op voor meer informatie.