Over HG de With BV – leer ons kennen!

Bij HG de With BV zijn we dol op bloembollen. De prachtige kleuren van de tulpen en hyacinten, het proces van planten tot oogsten: wij kunnen er geen genoeg van krijgen. Harry de With werkt al sinds 1995 in de bloembollen en heeft daardoor een groot netwerk én een hoop kennis opgebouwd. HG de With BV is in 2014 opgericht. Wij kweken tulpenbollen voor Nederlandse broeierijen die de bollen opkweken tot prachtige tulpen. Deze tulpen exporteren we over de hele wereld, zoals naar Oost-Europa, Scandinavië en een deel van de Verenigde Staten. In 2023 zijn we verhuisd naar een eigen boerderij met voldoende verwerkings- en koelruimte aan Schansweg 4 in Luttelgeest.

 

Leer HG de With BV kennen in 5 zinnen

  • Opgericht in 2014
  • Kweekt en exporteert bloembollen: tulpen en hyacinten
  • Ook contractteelt
  • Hoge kwaliteit door nauwkeurige selectie
  • Samenwerking met Vavi Tulips

 

Dit doet HG de With BV ook

Naast het telen van tulpenbollen voor de eigen handel verzorgt HG de With contractteelt voor kwekers die gebruik willen maken van de vruchtbare grond in Flevoland. Op contract telen wij zowel tulpenbollen als hyacinten en wij kunnen kwekers van A tot Z ontzorgen. Wij zijn bijvoorbeeld goed in de selectie op het land, wat de kwaliteit van het eindproduct ten goede komt.  Om de teelt van tulpen op termijn duurzamer en emissiearmer te maken, zijn wij deelnemer in het project De Groene Tulp, opgezet door Wageningen University & Research en proefboerderij Vertify in Zwaagdijk. Klik hier voor meer informatie over dit project. 

HG de With BV werkt veel samen met Vavi Tulips dat ook in Luttelgeest is gevestigd, met name op het gebied van nettenrooien en bollenpellen.
Ons dochterbedrijf Poldertrade is sterk in de internationale handel in bloembollen.