Vacatures - Werken bij HG de With BV!

• Bollenpellen

In de zomerperiode hebben we bij HG de With BV veel werk voor scholieren uit bijvoorbeeld Emmeloord, Luttelgeest, Marknesse, Bant en Kuinre die wat willen bijverdienen. Ben je minimaal 15 jaar en wil je een paar weken bollen pellen, dan komen we graag met je in contact. Benieuwd hoe bollenpellen bij HG de With in z’n werk gaat? Bekijk hier een filmpje over ons tulpenbedrijf.

 

• Zaterdagwerk

We hebben door het jaar heen vaak ook werk voor je als je op zaterdag aan de lopende band wilt staan of opruimwerkzaamheden wilt doen. Woon je in de omgeving van Luttelgeest, bijvoorbeeld in Kuinre, Marknesse, Bant of Emmeloord en wil je meer weten over deze vacature neem dan contact op met Harry de With.

 

• T-rijbewijs of heftruckcertificaat

Heb je een tractorrijbewijs (T-rijbewijs) of een heftruckcertificaat dan kun je o.a. helpen bij de bollenoogst. Ervaring met het rijden met een trekker met kipper of rijden met een heftruck is daarbij een groot voordeel. We leren je graag kennen, dus bel HG de With BV en vertel ons meer over jou en je ervaring!

 

• Open sollicitatie

Ben je op zoek naar een vaste baan en staat op deze pagina geen passende vacature? Je kunt altijd een open sollicitatie sturen naar HG de With BV. Vertel waar je naar op zoek bent en geef aan waar jouw kwaliteiten liggen. Wie weet, hebben we mogelijkheden voor jou binnen ons bollenbedrijf HG de With, binnen Poldertrade. Klik hier voor onze contactgegevens.